A wingwave egy coaching módszer, mely nem helyettesíti az orvosi illetve pszichoterápiás kezelést. Alapvetően kiegyensúlyozott klienseknek való, testi és érzelmi stabilitást feltételez. Jól működik más kezelések, terápiák kiegészítéseként is.
1-5 alkalomra van általában szükség, ez függ a feldolgozandó témák mennyiségétől is. Érdemes kb. egy, másfél hét utánra tervezni a következő ülést. Egy ülés időtartama 60-90 perc.
A wingwave folyamat jól definiált 12 lépésből áll.
A cél a negatív érzelmek, hiedelmek, blokádok, stresszemlékek feldolgozása, izomteszt segítségével beazonosítjuk a stresszkiváltó tényezőket, majd a bilaterális agyfélteke-stimulációval jelentős változást generálunk.
A folyamatot folyamatosan ellenőrizzük.
Időpont -egyeztetés miatt kérem, keressen a Kapcsolat résznél megadott e-mail címen, illetve hívjon a megadott telefonszámon.


Résztvevői vélemények a coachingról:

Köszönöm, jól sikerült a vizsgám, pedig ez már tényleg az utolsó esélyem volt. Most nem féltem a vizsgáztatótól, bátran mentem be a terembe és kihúztam a kedvenc tételemet, magabiztosan válaszoltam még a csalafinta, ravasz kérdésekre is.
(Ági,23 éves egyetemista)

Nem gondoltam volna, hogy tudsz nekem segíteni, már annyi mindent kipróbáltam. Logikus, strukturált volt ez a wingwave coaching, jól követhető, nem volt benne semmi hókuszpókusz, meg vájkálás, célirányosan dolgoztunk a témámon, már másnap másképp álltam a kollégámhoz, no meg a főnökömhöz, megváltozott a hozzáállásom és a viselkedésem. Nyugodt vagyok, és megint rendben van minden.
(Mihály, 38 éves műszakvezető)

Bea segített megtalálni a stresszemlékeket, rájöttem sok hasonló mintára az életemben, felépítettük az új életemet. Bátran váltottam munkahelyet, megtaláltam az igazán nekem való munkát és már csak ráadás egy új partner az életemben. Már újra tudok nevetni és sok új képességet fedeztem fel magamban.
(Katalin, 45 éves tanárnő)

Munkám miatt sokat kell repülnöm, de mindig is féltem a repüléstől. A coaching során már két óra alatt feltártuk az okokat, oldottuk, erőforrásokat építettünk be, és egy hét múlva felültem a repülőre, nyugodt voltam végig, lehet, hogy még meg is szeretem a repülést?
(Zsófi,36 éves menedzser)

Gyors visszajelzés: Jól szerepeltem az állásinterjún, még a németül feltett kérdésekre is magabiztosan válaszoltam és ma jött az értesítés a HR-osztályról, hogy felvettek!
(Balázs, 25 éves pályakezdő marketinges)

Most vagyok túl az angol nyelvű prezentáción és szuper volt, jól mennek a prezik is, alkalmazom az összes megtanult technikát, használom a zenéket is, meg a kis cseles ötleteket, és persze tényleg profi módon voltam felkészítve, köszönöm.

(Bence, 29 éves mérnök, csoportvezető)

 

   


A brit Üzleti Pszichológia Társaság innovatív coaching módszerek megmérettetésén a wingwave coaching az első három
helyezett között volt.
A wingwave módszer védett,
DIN EN ISO 9001

alapján minősített módszer.

 
 


Wingwave Intézet I A wingwave szó eredete I Magamról I Kutatások I Kapcsolat
A wingwave módszer I Kinek hasznos ez a módszer? I Milyen esetekben használható? I
A módszer különlegessége és eredetisége I A módszer hatékonysága, előnyök I
A wingwave alkotóelemei
Gyakori kérdések
Képzések
Repülési félelemInterculture Oktatói Bt.
Wingwave Intézet
info@wingwavecoaching.hu

1026, Budapest,
Balogh Ádám köz 6.
36-30-5071287
Copyright© 2016-Minden jog fenntartva!